Leave Your Message
Побарајте понуда
0102
долго здолниште
Зелен балски фустан

Истакнат производ

Clothing Co., Ltd. е основана во 2017 година и се наоѓа во Humen, Dongguan, провинцијата Гуангдонг.

01
about_us_img
25 години

Голем
Градежна компанија

Orange Ocean Clothing Co., Ltd. е професионално претпријатие специјализирано за трговија на големо, истражување и развој, производство и продажба на нарачки за надворешна трговија за женска облека.

Компанијата има силна финансиска сила, со напредни и добро опремени големи филијали и големи униформни производствени бази.

Прочитај повеќе

Модни вести

Clothing Co., Ltd. е основана во 2017 година и се наоѓа во Humen, Dongguan, провинцијата Гуангдонг.

Зомата вести

Clothing Co., Ltd. е основана во 2017 година и се наоѓа во Humen, Dongguan, провинцијата Гуангдонг.

Работниците во фабриката имаат богато знаење од индустријата и оперативно искуство, научивме многу во работата со нив, ние сме исклучително благодарни што можеме да наидеме на добра компанија со одлични работници.
Поволна профилна слика

Хенри

Веб дизајнер
Квалитетот на суровината на овој добавувач е стабилен и сигурен, отсекогаш бил во согласност со барањата на нашата компанија да обезбеди стоки што квалитетот ги задоволува нашите барања.
Поволна профилна слика22

Невеста

Веб дизајнер
Широк асортиман, добар квалитет, разумни цени и добра услуга, напредна опрема, одлични таленти и постојано зајакнати технолошки сили, убав деловен партнер.
Поволна профилна слика

Дијана

Веб дизајнер
Ние соработуваме со оваа компанија многу години, компанијата секогаш обезбедува навремена испорака, добар квалитет и точен број, ние сме добри партнери.
Поволна профилна слика 5

Бети

Веб дизајнер
0102
64eeb78wbm
64eeb78n3m
64eeb789uv
Деловен партнер4
64eeb78eth
01