Leave Your Message
Të kërkojë një kuotë
0102
fund i gjatë
Veshje ballore jeshile

Produkt i veçuar

Clothing Co., Ltd. u themelua në vitin 2017 dhe ndodhet në Humen, Dongguan, Provinca Guangdong.

01
about_ne_img
25 vjet

Një e madhe
kompani ndërtimi

Orange Ocean Clothing Co., Ltd. është një ndërmarrje profesionale e specializuar në shitjen me shumicë, kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e porosive të tregtisë së jashtme për veshjet e grave.

Kompania ka fuqi të fortë financiare, me degë të mëdha të avancuara dhe të pajisura mirë dhe baza uniforme prodhimi në shkallë të gjerë.

Lexo më shumë

Lajmet e modës

Clothing Co., Ltd. u themelua në vitin 2017 dhe ndodhet në Humen, Dongguan, Provinca Guangdong.

Zomata News

Clothing Co., Ltd. u themelua në vitin 2017 dhe ndodhet në Humen, Dongguan, Provinca Guangdong.

Punëtorët e fabrikës kanë njohuri të pasura në industri dhe përvojë operative, ne mësuam shumë duke punuar me ta, jemi jashtëzakonisht mirënjohës që mund të hasim në një kompani të mirë me punëtorë të shkëlqyer.
Foto e profilit të favorshme

Henri

Web Designer
Cilësia e lëndës së parë të këtij furnizuesi është e qëndrueshme dhe e besueshme, ka qenë gjithmonë në përputhje me kërkesat e kompanisë sonë për të ofruar mallra që cilësia plotëson kërkesat tona.
Foto e profilit të favorshme22

Nusja

Web Designer
Gama e gjerë, cilësi e mirë, çmime të arsyeshme dhe shërbim i mirë, pajisje të avancuara, talente të shkëlqyera dhe forca të vazhdueshme teknologjike, një partner i mirë biznesi.
Foto e profilit të favorshme

Diana

Web Designer
Ne kemi bashkëpunuar me këtë kompani për shumë vite, kompania gjithmonë siguron dorëzim në kohë, cilësi të mirë dhe numër të saktë, ne jemi partnerë të mirë.
Fotografia e profilit të favorshëm 5

Beti

Web Designer
0102
64eeb78wbm
64eeb78n3m
64eeb789uv
Partner biznesi4
64eeb78eth
01